Η Audax Cybersecurity συμμετέχει ενεργά στο online συνέδριο του Cyber Week Online. Το Cyber ​​Week είναι μια μεγάλη ετήσια εκδήλωση διεθνούς ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, και διοργανώνετε από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εννέα ετών, το Cyber Week Online ​έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον κυβερνοασφάλεια στον κόσμο. Το Cyber ​​Week προσφέρει μια μοναδική συγκέντρωση εμπειρογνωμόνων στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, ηγέτες της βιομηχανίας, νεοσύστατες επιχειρήσεις, επενδυτές, ακαδημαϊκούς, διπλωμάτες και κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Με περισσότερους από 9.000 συμμετέχοντες από π80 χώρες, αυτό το συνέδριο προσφέρει μια προκλητική ανταλλαγή γνώσεων, μεθόδων και ιδεών. Το Cyber ​​Week λειτουργεί παραδοσιακά για μια ολόκληρη εβδομάδα και περιλαμβάνει πάνω από 50 στρογγυλά τραπέζια, πάνελ, εργαστήρια, φόρουμ, BSides, διαγωνισμούς και άλλα.

Το Cyber ​​Week διοργανώνεται από κοινού από το Διεπιστημονικό Κέντρο Έρευνας στον κυβερνοχώρο Blavatnik (ICRC), το Εργαστήριο Yuval Ne’eman για την Επιστήμη, την Τεχνολογία και την Ασφάλεια, το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, την Εθνική Διεύθυνση Cyber ​​του Ισραήλ υπό το Γραφείο του Πρωθυπουργού και το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ως αποτέλεσμα του Covid-19, επιλέξαμε να τρέξουμε το event 2020 σε μια εικονική πλατφόρμα. Το Cyber ​​Week Online θα ενσωματώσει τα προκλητικά γεγονότα που έχουμε προσφέρει στο κοινό μας για πάνω από 10 χρόνια, αλλά θα το πράξει με ασφαλή και δυναμικό τρόπο.