Μετά από 5 σχεδόν χρόνια διδάσκοντας σεμινάρια, περίπου το 2016 ξεκίνησα, σε περίπου 3.000 παιδιά είμαι στην δυσάρεστη θέση να διακόψω προσωρινά το σεμινάριο Advanced Ethical Hacking.

Ο λόγος ειναι, δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι, ιδιαίτερος και περίεργος. Μας γνωστοποιήθηκε στην εταιρεία μία εγκληση από νομικό σύμβουλο άλλης επιχείρησης πώς το εν λόγω σεμινάριο διδάσκει κακόβουλες πράξεις σε νεαρά άτομα και δεν προάγει καθόλου την ηθική.

Αδιανόητη συμπεριφορά και άκρως επικίνδυνη άποψη για το επάγγελμά μας. Οι νομικοί της Audax Cybersecurity θα προασπίσουν την φήμη, την ηθική της εταιρείας αλλά και το επάγγελμά μας και θα δικαιωθούμε πλήρως.

Είμαι από τους πρώτους που προάγω την ηθική και το “λευκό” καπέλο πάνω στο χάκινγκ και δεν έχω πονηρούς σκοπούς με τα σεμινάρια. Εξάλλου δεν είμαστε οι μόνοι που διδάσκουμε τέτοια ύλη.

Φυσικά, οι λόγοι είναι ανταγωνιστικοί αλλά θα κρατήσει λίγο καιρό μέχρι να το αποδείξουμε.

Μην ανησυχείτε όμως.. Θα το συνεχίσουμε δυναμικά όλο από την αρχή και θα σας ενημερώσω εγώ για το ποιες ημερομηνίες και ώρες…

Στο κάτω κάτω, θα πρέπει όσοι έχουν μαχαίρια στο σπίτι τους να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη… Δεν πειράζει… Δεν πτοούμε..

Η Audax Cybersecurity είναι πολύ μεγάλη εταιρεία και πάντα οι δευτεροτριτοτέταρτοι θα ασχολούνται με τον 1ο…. Αυτό είναι γεγονός!!