Είμαστε η μοναδική και εξειδικευμένη εταιρεία στην Ελλάδα πάνω στην συλλογή και την αξιοποίηση ανοικτών πληροφοριών για αυτό και δημιουργήσαμε την διανομή Cassowary OSINT Distro.

To Cassowary OSINT Distro είναι μια εικονική διανομή βασισμένη στο Ubuntu σχεδιασμένη από την εταιρεία μας και σκοπό έχει να βοηθήσει τους ερευνητές, αναλυτές, ειδικούς κυβερνοασφάλειας, ομάδες CERT στις έρευνες τους.

Η διανομή μέσα περιλαμβάνει όλα τα τελευταία εργαλεία OSINT που υπάρχουν αλλά και δικά μας εργαλεία με κύριο αντικείμενο την εξόρυξη δεδομένων.

Διαθέτουμε πάνω από 150+ βάσεις ανοικτών δεδομένων για την μέγιστη και βαθύτερη αναζήτηση των πληροφοριών.

Εργαλεία Ανοικτού Κώδικα:

Custom Firefox Browser & Add-Ons 

Custom Chrome Browser & Extensions 

Tor Browser 

Custom Video Manipulation Utilities 

Custom Video Download Utility 

Amass 

BleachBit 

EmailHarvester 

ExifTool 

EyeWitness 

Ghiro 

GIMP 

Google Earth Pro 

HTTrack Cloner 

InstaLooter 

KeePassXC 

Kleopatra 

Knock Pages 

LibreOffice

LinkedInt 

Maltego

Metagoofil 

MediaInfo 

Metadata Anylisation Toolkit 

PhoneInfoga 

Photon 

ReconDog 

Recon-NG 

SkipTracer 

SocialMapper 

Spiderfoot 

StegoSuite 

SubBrute 

Sublist3r 

theHarvester 

Tinfoleak 

Twint 

Twitter Exporter 

VeraCrypt 

VLC 

Yubico Utilities

Premium εργαλείο εξόρυξης δεδομένων:

Facebook

Έχουμε αναπτύξει περισσότερες από 40 μεθόδους επεξεργασίας-εξόρυξης δεδομένων για το Facebook. Θα σας παρέχουν πρόσβαση σε λίστες φίλων του χρήστη και συνδέσεις με άλλους ανθρώπους. Επίσης, μπορείτε να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες από προφίλ, όπως:

– Τοποθεσίες

– Ομάδες

– Εκπαιδευτικά ιδρύματα

– Ιστορικό

– Άλμπουμ φωτογραφιών

– Θέσεις εργασίας

– Likes

– Σχόλια και ακόμα περισσότερα.

Υπάρχει επίσης πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τους φίλους φίλων, τους συνδρομητές, τις δημοσιεύσεις τους, ποιούς ακολουθούν, τα σχόλια και για όλες τις ομάδες και τις σελίδες που ακολουθεί Facebook.

Instagram

Για το Instagram, έχουμε ετοιμάσει μια σειρά από μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις πληροφορίες από το προφίλ ενός χρήστη, τους φίλους του, τις δημοσιεύσεις του, τις φωτογραφίες και τα σχόλια τους με τα προφίλ των δημιουργών.

LinkedIn

Το LinkedIn ένα από τα πιο προστατευμένα κοινωνικά δίκτυα όσον αφορά την πρόσβαση στις πληροφορίες του χρήστη. Αλλά ακόμα και εδώ έχουμε κάνει μεθόδους αναζήτησης προφίλ για την απόκτηση πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων και σχολίων. Η αναζήτηση από εταιρείες και από καταλόγους των υπαλλήλων τους είναι επίσης διαθέσιμη στους χρήστες μας.

Twitter

Αποκτήστε πρόσβαση στο προφίλ ενός χρήστη και στους ακόλουθούς του, των tweets και των τοποθεσιών του.

Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP)

Αναζητήστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε στη βάση δεδομένων του έργου με φράση, όνομα εταιρείας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή όνομα του συμμετέχοντος στην έρευνα.

icij.org

Τώρα έχετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στη δομημένη πληροφορία από τα Panama Papers, Offshore Leaks, Bahamas Leaks και τα Paradise Papers.

Sqoop

Το Sqoop συλλέγει και κατηγοριοποϊεί συνεχώς έγγραφα από τις ακόλουθες κυβερνήσεις των ΗΠΑ και αποκλειστικές πηγές. Παρέχουμε πρόσβαση στη βάση δεδομένων του Sqoop και αναζήτηση σε όλα τα έγγραφα.

Snapchat

Δοκιμάστε την αναζήτηση με βάση τις συντεταγμένες.

Xing

Αποτελεσματική προηγμένη αναζήτηση από εταιρείες και ανθρώπους.

DarkWeb

Αναζήτηση πλήρους κειμένου από τη λίστα των πόρων. Αναζήτηση με το ψευδώνυμο και από το τοπορτοφόλι BTC που διαθέτει.

Bloxy.info

Η υπηρεσία Bloxy έχει δημιουργηθεί για να εξάγει πληροφορίες στην πλατφόρμα Ethereum. Πορτοφόλια, συναλλαγές, έξυπνες συμβάσεις, κρυπτογράφηση όλα διαθέσιμα.

Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποϊείτε αναζητήσεις σε Flickr, Foursquare, Myspace, Skype, WikiLeaks, Ebay, Document Cloud, Εταιρείες, GitHub, Clearbit, Censys.io, Bitcoinwhoswho, TokenView, BitcoinWhoisWho.

Αναζήτηση με βάσει ονόματος και φωτογραφίας

Τώρα για να βρείτε ένα προφίλ χρήστη χρειάζεστε μόνο το όνομα και τη φωτογραφία του. Αναζήτηση διαθέσιμη στο Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Skype, Foursquare, MySpace, Xing.

Επιλογή και αναζητήσεις οντοτήτων από κείμενο

Αναζήτηση βάσει συντεταγμένων

Έχουμε αναπτύξει εργαλείο για την αναζήτηση φωτογραφιών και βίντεο με γεω-συντεταγμένες με δεδομένη ακτίνα. Απλά επιλέξτε ένα σημείο στο χάρτη, καθορίστε σε ποια ακτίνα θέλετε να αναζητήσετε και να εξάγετε αυτήν την περιοχή  μεφωτογραφίες και βίντεο από το Facebook, το Twitter, το Instagram και το Snapchat.

Ανοικτές Βάσεις Δεδομένων

Συλλέγουμε βάσεις δεδομένων ανοιχτού κώδικα, διαρροές διαδικτύου κ.λπ.

Χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες; Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!