Το απόλυτο εργαλείο για την αξιολόγηση ασφάλειας στην δικτυακή σας υποδομή

Βρείτε τους κινδύνους. Κατανοήστε τις συνέπειες.

Κανένας οργανισμός, καμία επιχείρηση δεν θέλει το όνομά του στον επόμενο μεγάλο τίτλο παραβίασης δεδομένων. Αλλά η πραγματικότητα είναι οι περισσότερες παραβιάσεις οργανώσεις νόμιζαν ότι είχαν μεγάλη άμυνα. Η αγορά της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο γίνεται ολοένα και πιο γεμάτη με νέα προϊόντα και τεχνολογικές εξελίξεις κάθε μέρα. Πώς μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι κάνετε αρκετά;

Μάθετε ότι προστατεύεστε πραγματικά από τις απειλές του κυβερνοχώρου με τη βοήθεια μιας παγκόσμιας φήμης ομάδας δοκιμών διείσδυσης, δίνοντάς σας πρωτοφανή προβολή στις κρυφές σας ευπάθειες.

Penetration_Testing Audax Cybersecurity

Προσομοίωση επιθέσεων. Ασφάλεια στο μέγιστο!

Η Audax Cybersecurity θα προωθήσει το σύστημά σας στα όριά του σε ένα φράγμα προσομοιωμένων κυβερνοεπιθέσεων, ανακαλύπτοντας κάθε πιθανή ευπάθεια.

Μετά από αυτήν την περιεκτική αξιολόγηση και τις στρατηγικές μας συστάσεις, θα είστε σε θέση να θέσετε έξυπνες αποφάσεις ασφάλειας που θα προστατεύσουν τα δεδομένα σας και θα κρατήσουν την εταιρεία σας εκτός των πρωτοσέλιδων.

Το θλιβερό γεγονός είναι ότι οι αυτόματες σαρώσεις και υπογραφές αποκαλύπτουν μόνο το 15% των τρωτών σημείων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Αποκτήστε την πλήρη εικόνα της ασφάλειας του κυβερνοχώρου σας και κρατήστε το 100% των δεδομένων σας ασφαλή.

 Το πλεονέκτημα ασφαλείας της Audax Cybersecurity!

 

Ανώτερες Δεξιότητες & Εμπειρία
Μάθετε ποιος είναι πραγματικά στην ομάδα δοκιμής διείσδυσής σας. Πάρα πολλές εταιρείες αφήνουν το hands-on έργο των δοκιμών ασφαλείας σε αρχάριους υπαλλήλους και ασκούμενοι. Οι υπηρεσίες μας εκτελούνται μόνο από ομάδες εμπειρογνωμόνων ειδικών σε θέματα ασφάλειας.

Φήμη
Η Audax Cybersecurity είναι μια κορυφαία μάρκα δοκιμών διείσδυσης, στην κοινωνική μηχανική και για προσομοίωση αντιπάλων.

Δεν θα ξέρεις ποτέ ότι είμαστε εκεί
Ακριβώς όπως και στην πραγματική ζωή, οι προσομοιώσεις hacking συμβαίνουν με ελάχιστη ή μηδενική διακοπή των λειτουργιών σας.

Ανταγωνιστική τιμολόγηση
Premium δοκιμές διείσδυσης με ανταγωνιστικές τιμές a la carte.

Αποτελέσματα σχεδιασμένα για πραγματικές αποφάσεις
Το πιο πολύτιμο μέρος μιας δοκιμής διείσδυσης δεν είναι η πειρατεία, είναι η αναφορά που περιγράφει το τι βρίσκουν οι μηχανικοί μας.

Είμαστε υπερήφανοι που θέτουμε το πρότυπο του κλάδου για εύκολα κατανοητά αποτελέσματα, τα οποία μπορείτε να αξιολογήσετε με τις ομάδες ανάπτυξης και ασφάλειας, να ενισχύσετε τα τρωτά σημεία και να “σκλήρετε” το σύστημά σας.

Η διαφορά είναι στην επιμονή
Ενώ οι ανταγωνιστές μας χτυπούν το ρολόι, εμείς είμαστε ακόμα συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να σπάσουμε την πρόκληση. Έτσι γίνεται το καλύτερο και διατηρούμε το 100% ποσοστό επιτυχίας μας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια στο σύστημα σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα!

αποδέχομαι τους όρους χρήσης