ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Βρείτε τους κινδύνους. Κατανοήστε τις συνέπειες.

Κανένας οργανισμός, καμία επιχείρηση δεν θέλει το όνομά του στον επόμενο μεγάλο τίτλο παραβίασης δεδομένων. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότερες οργανώσεις παραβιάσεων νoμίζουν ότι έχουν μεγάλη ισχύ σε αυτόν τον χώρο.

Το γεγονός αυτό καταρρίπτεται, αφού η αγορά της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο γίνεται ολοένα και πιο γεμάτη με νέα προϊόντα και τεχνολογικές εξελίξεις κάθε μέρα. Πώς μπορείτε όμως να είστε σίγουροι ότι κάνετε αρκετά;

Μάθετε ότι προστατεύεστε πραγματικά από τις απειλές του κυβερνοχώρου με τη βοήθεια μιας παγκόσμιας φήμης ομάδας δοκιμών διείσδυσης, δίνοντάς σας πρωτοφανή προβολή στις κρυφές σας ευπάθειες.

Προσομοίωση επιθέσεων: Ασφάλεια στο μέγιστο!

Η Audax Cybersecurity θα προωθήσει το σύστημά σας στο όριο ενός φράγματος προσομοιωμένων κυβερνοεπιθέσεων, ανακαλύπτοντας κάθε πιθανή ευπάθεια.

Μετά από αυτήν την περιεκτική αξιολόγηση και τις στρατηγικές μας συστάσεις, θα είστε σε θέση να θέσετε έξυπνες αποφάσεις ασφάλειας που θα προστατεύσουν τα δεδομένα σας και θα κρατήσουν την εταιρεία σας εκτός των πρωτοσέλιδων.

Το θλιβερό γεγονός είναι ότι οι αυτόματες σαρώσεις και υπογραφές αποκαλύπτουν μόνο το 15% των τρωτών σημείων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Αποκτήστε την πλήρη εικόνα της ασφάλειας του κυβερνοχώρου σας και κρατήστε το 100% των δεδομένων σας ασφαλή.