Δελτίο Τύπου 18/10/2019 – Blackphone PRIVY: Το ασφαλέστερο smartphone ήρθε στην Ελλάδα

Blackphone PRIVY - Audax Cybersecurity

Η Audax Cybersecurity ανακοινώνει την συνεργασία της με την εταιρεία Blackphone UK  με σκοπό την πώληση του ασφαλέστερου smartphone στην Ελλάδα, το Blackphone PRIVY.

Το Blackphone PRIVY παρέχει προηγμένη ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων.

Στις μέρες μας υπάρχει ένας συνεχής αγώνας μεταξύ των χάκερ και των εταιρείων κατασκευής smartphones. Οι χάκερ χρησιμοποιούν πολλές μεθόδους για να αποκτήσουν τον έλεγχο ενός smartphone με στόχο τα προσωπικά δεδομένα που θα έχει μέσα!

Για παράδειγμα, ένα smartphone αυτή τη στιγμή μπορεί να κινδυνεύει από επιθέσεις, όπως:

• Riskware
  • Malware
  • Madware
  • Spyware
  • Phishing
  • Grayware
  • Browser Exploits
  • Spoofing
  • Unsecured Wi-Fi

Επιπλέον, πολλά smartphones διαθέτουν “πίσω πόρτα”, η οποία επιτρέπει ευκολότερη πρόσβαση στο κινητό από τον κατασκευαστή ή τον προγραμματιστή. Αυτές τις πίσω πόρτες όμως θα συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται οι χάκερ για να αποκτήσουν πρόσβαση και να απειλήσουν την ασφάλεια και το απόρρητο του χρήστη.

Βραβευμένη ασφάλεια για το Blackphone PRIVY

Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στο choose.co.uk σημείωσαν ότι το Blackphone 2 ήταν ένα βραβευμένο ασφαλές τηλέφωνο που κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Οι εξελίξεις που πραγματοποιήθηκαν στο Blackphone Privy βασίζονται σε αυτή την βραβευμένη ασφάλεια και αναβαθμίστηκε σε ένα ακόμη πιο ιδιωτικό επίπεδο.

Αυτό επιβεβαιώνεται στα τελευταία χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το PRIVY:

• End-to-end-Encryption
  • Silent Phone
  • Untraceable Device
  • Unhackable Solution
  • Encrypted Storage
  • Multi-roaming, Unlimited Data Sim
  • Instant Connectivity
  • PGP Email
  • Duress Password
  • Emergency Centre
  • Incognito Mode
  • Reverse Wipe

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συνεργασία της Audax Cybersecurity και την διάθεση του Blackphone PRIVY προς το κοινό μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα: https://privy.audax.gr

Ο CEO της Audax Cybersecurity, κ.Κασίμης Θεοφάνης, δήλωσε:

Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που καταφέραμε να φέρουμε το ασφαλέστερο smartphone στην Ελλάδα μέσω την συνεργασίας μας με την εταιρεία Blackphone UK. Οι απειλές που δέχονται τα smartphone  σε όλο τον κόσμο είναι καθημερινά εκατομμύρια και απειλούν τα προσωπικά μας δεδομένα.

Ο περισσότερος κόσμος μέσα στα smartphone έχει όλη του την ψηφιακή ζωή, όπως φωτογραφίες, βίντεο, μηνύματα, ψηφιακά πορτοφόλια. Όλα αποτελούν πόλο έλξης για τους χάκερς και θα προσπαθούν πάντα να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές τις πολύτιμές πληροφορίες σας.

Η τεχνολογία και η ασφάλεια που παρέχει το Blackphone PRIVY σας διαβεβαιώνει πώς όλα σας τα ψηφιακά πολύτιμα προσωπικά σας δεδομένα αλλά και οι συνομιλίες σας θα παραμείνουν ασφαλή με ισχυρή κρυπτογράφηση θέτοντας εκτός τους χάκερς.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιονδήποτε χρειαστεί περισσότερες πληροφορίες για το  Blackphone PRIVY.

»