Είμαστε παντού!
Σε όλα τα ΜΜΕ, στις μεγαλύτερες ενημερωτικές ιστοσελίδες, στα καλύτερα συνέδρια πληροφορικής, στη σκηνή και πίσω από τα σκηνικά. Είμαστε εδώ, δίνοντας στις επιχειρήσεις και το ακροατήριο ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα στη μάχη για πραγματική ασφάλεια πληροφοριών.
Κλείστε Ραντεβού Αποστολή μας:
Να σας προστατεύουμε από επιθέσεις χάκερ...

CYBER RADAR (CLOUD-BASED INTERACTIVE SOC PLATFORM) - ΨΗΦΙΑΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η πλατφόρμα Cyber Radar είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, ικανό να εντοπίζει και να αποτρέπτει διαδικτυακές απειλές, να παρακολουθεί την ακεραιότητα των αρχείων και να δίνει το πλεονέκτημα της άμεσης απόκρισης των συμβάντων στους αναλυτές σε πραγματικό χρόνο. Η πλατφόρμα λειτουργεί ως υπηρεσία 24Χ7Χ365!

Το Cyber Radar αντιμετωπίζει την ανάγκη για συνεχή παρακολούθηση και την άμεση απόκριση σε προηγμένες απειλές. Επικεντρώνεται στην παροχή της σωστής ενημέρωσης, με τις πληροφορίες που συλλέγει βοηθάει τους αναλυτές ασφαλείας να ανακαλύψουν, να διερευνήσουν και να ανταποκριθούν σε απειλές και εκστρατείες επιθέσεων σε πολλαπλά σημεία.

Επίσης, εντοπίζει τις κρυφές διεργασίες εκμετάλλευσης για την αποφυγή των παραδοσιακών συστημάτων προστασίας από ιούς. Επιπλέον, παρέχει δυνατότητες ενεργής και άμεσης απόκρισης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον αποκλεισμό μιας επίθεσης στο δίκτυο, τη διακοπή μιας κακόβουλης διαδικασίας ή την καραντίνα ενός αρχείου ή ενός τερματικού που έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό, τύπου ransomware.

ATLAS AI OSINT PLATFORM - ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι κρίσιμες υποδομές ενός κράτους αποτελούν κατά βάση στόχο των κυβερνοτρομοκρατικών επιθέσεων, επιχειρώντας να δημιουργήσουν με αυτόν τον τρόπο απώλεια σε βασικές υπηρεσίες, όπως η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, τα συστήματα άμεσης βοήθειας, οι υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, τα τραπεζικά συστήματα και άλλες κρίσιμες για τη λειτουργία ενός κράτους εγκαταστάσεις.

Οι πιο επικίνδυνοι παραβάτες στον κόσμο επικοινωνούν χρησιμοποιώντας τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύουν τις επικοινωνίες τους, ενώ οι υπηρεσίες πληροφοριών και οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές τους.

Η Audax Cybersecurity αναπτύσσει ειδική τεχνολογία για να βοηθήσει τις κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών να ανιχνεύσουν και να αποτρέψουν ένα ευρύ φάσμα τοπικών και παγκόσμιων απειλών.Τα προϊόντα μας βοηθούν τις κυβερνητικές υπηρεσίες πληροφοριών να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της τρομοκρατίας.

CANYOUPHISHME - ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

H πρώτη ελληνική πλατφόρμα εκπαίδευσης στελεχών, CAN YOY PHISH ME, όπου στόχος μας είναι η εκπαίδευση του προσωπικού μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης, παρακολούθησης και ελέγχου απόδοσης των εκπαιδευομένων, η οποία υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά της Πλατφόρμας:

Βασικές Δοκιμές

Παρέχουμε βασικές δοκιμές (testing) για αξιολογήσουμε το ποσοστό των χρηστών-υπαλλήλων σας που είναι εύκολο να πέσουν ως θύματα phishing και αυτό επιτυγχάνεται με την προσομοίωση επιθέσεων phishing ή αλλιώς κοινωνικής μηχανικής.

Εκπαιδεύουμε τους υπαλλήλους σας

Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες που αφορά το security awareness training content, που περιλαμβάνει διαδραστικές ενότητες, video, posters αλλά και newsletters.

“Ψαρεύουμε” τους υπαλλήλους σας για καλό σκοπό..

Πλήρως αυτοματοποιημένες προσομοιώσεις phishing, με χιλιάδες templates πολλαπλών χρήσεων και πολλά themes της phishing κοινότητας, όπως ψεύτικες τραπεζικές ιστοσελίδες.

Προσαρμοσμένες Σελίδες Phishing

Εκτός από τα πρότυπα που σας δίνονται μπορούμε να προσαρμόσουμε σενάρια βασισμένα σε προσωπικές πληροφορίες, δημιουργώντας έτσι στοχευμένες spear phishing campaigns. Κάθε Phishing πρότυπο μπορεί να έχει την δική του προσαρμοσμένη σελίδα και συγκεκριμένα τις ευαίσθητες πληροφορίες από το Phishing.

Προσαρμοσμένα Συνημμένα Αρχεία

Τα Phishing Templates που έχουμε προσαρμόσει μπορούν να περιλαμβάνουν προσομοιωμένα attachments (συνημμένα) στις ακόλουθες μορφές : Word, Excel, PowerPoint και PDF (επίσης και zipped versions το αρχείων).

Αποτελέσματα και αναφορές κάθε εβδομάδα

Αναφορές κατά πόσο τα στελέχη της επιχείρησης είναι σωστά εκπαιδευμένα και εμφανίζει στατιστικά στοιχεία και γραφήματα τόσο για security awareness όσο και για το phishing.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΜΙΑ ΧΑΚΙΝΓΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….

BEGINNERS

Ξεκινήστε από τα βασικά με την δομημένη ύλη εντός της πλατφόρμας και εξασκηθείτε με τα εικονικά εργαστήρια μας!

DEVELOPERS

Η εκμάθηση της οπτικής γωνίας ενός κακόβουλου εισβολέα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ασφαλέστερο κώδικα. Επίσης, αν γνωρίζετε ήδη προγραμματισμό, τότε το να μάθετε πώς να χακάρετε θα είναι παιχνιδάκι για εσάς!

SECURITY PROFESSIONALS

Η ύλη της Hacking Academy δημιουργεί την ανάγκη για τους ήδη ερευνητές ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων να δοκιμάζουν τις γνώσεις τους σε εικονικά συστήματα όλων των επιπέδων σε μια σειρά από custom CTFs.

BOUNTY HUNTERS

Μάθετε πώς να εντοπίζετε και να εκμεταλλεύεστε τρωτά σημεία μέσα από την Hacking Academy με προγράμματα επιβράβευσης σφαλμάτων!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ETHICAL HACKING ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Το βιβλίο έχει επιμεληθεί αποκλειστικά ο κ.Κασίμης Θεοφάνης, CEO της Audax Cybersecurity και πρώην χάκερ, και καλύπτει όλα τα στάδια που θα πρέπει να μάθει κάποιος ξεκινώντας την διαδρομή του στο Ethical Hacking.

Η ύλη περιλαμβάνει:

Εισαγωγή στο Ethical Hacking
Linux Basics – Εισαγωγή στο Linux
Information Gathering Techniques – Τεχνικές Συλλογής Πληροφοριών
Port Scanning Techniques – Τεχνικές Ανάλυσης Port
Vulnerability Assessment – Ανίχνευση Ευπαθειών
Network Sniffing – Σκανάρισμα Δικτύου
Remote Exploitation – Τεχνική Απομακρυσμένης Επίθεσης
Client Side Exploitation
Post Exploitation
Windows Exploit
Wireless Hacking
Web Hacking

Εγγραφτείτε στο καθημερινό μας newsletter και μείνετε ενημερωμένοι σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια στο διαδίκτυο!