ΚΑΣΙΜΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, FOUNDER & CEO

Κασίμης Θεοφάνης, Founder & CEO της Audax Cybersecurity

Κασίμης Θεοφάνης

CEO, Team Leader and White Hat Hacker

Γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1984 στην Αθήνα ο κ.Κασίμης Θεοφάνης είναι ο πιο δημοφιλής cybersecurity expert στην Ελλάδα!

Διατηρεί την εταιρία Audax Cybersecurity, η οποία προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες πάνω στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων.

Ο κ.Κασίμης Θεοφάνης και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει είναι σε θέση να διεισδύσουν στην ασφάλεια του κάθε πληροφοριακού συστήματος ανακαλύπτοντας κενά ασφάλειας με σκοπό την επίλυση τους πριν αυτά χρησιμοποιηθούν από κακόβουλους χρήστες!

 

Μαζί με μια ομάδα ειδικών που έχει στην εταιρία του με την ονομασία Red Team, βοηθά τους καταναλωτές, τους μαθητές και απλό κόσμο πώς να προστατεύουν τις πληροφορίες τους και τον εαυτό τους από τους κυβερνοεγκληματίες, χρησιμοποιώντας κατανοητό τρόπο και μια πιο φιλική προσέγγιση.

Οι απόψεις, οι ιδέες του αλλά και οι έρευνες σχετικά με τα τρέχοντα γεγονότα γίνοται περιζήτητες και θέματα σχολιασμού και αναλύσεων, οδηγώντας τον σε εμφανίσεις στα μέσα, όπως σε μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης αλλά και σε πανελλαδικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Επίσης, είναι μέλος πολλών οργανισμών πάνω στο ανοικτό λογισμικό, σε εθελοντικές οργανώσεις με αντικείμενο συζήτησης την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων, έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές επιχειρήσεις με δημόσιους φορείς και είναι ομιλητής σε διάφορα τεχνολογικά συνέδρια!

Η Audax Cybersecurity συνεργάζεται με εξωτερικούς συνεργάτες και επιστήμονες του χώρου για την έρευνα και την αντιμετώπιση της κοινωνικής μηχανικής και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της ασφάλειας.

 

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

FOSSCOMM 2016

INFOCOM SECURITY 2015

INFOCOM SECURITY 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΜΜΕ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΜΜΕ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

CEO BLOG

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ