Η πλήξη και η αγγαρεία είναι βαρετές – Ανακοίνωση νέας ιστοσελίδας!

Η πλήξη και η αγγαρεία είναι βαρετές! Έτσι γράφει στο μανιφέστο του ο Eric Steven Raymond με τίτλο “Πώς να γίνεις χάκερ”! Στον κόσμο του Cybersecurity δεν μπορείς ποτέ να δηλώσεις ότι βαριέσαι ή πλήττεις γιατί πάντα θα έχεις με κάτι να ασχοληθείς!

Εν μέσω πανδημίας COVID-19 εμείς εδώ στην Audax Cybersecurity δεν σταματήσαμε λεπτό να είμαστε δημιουργικοί και δίπλα στους πελάτες μας. Σίγουρα μας λείπει η φυσική παρουσία αλλά η τεχνολογία έχει τις λύσεις!

Είμαστε δημιουργικοί περισσότερο αυτές τις μέρες, παρά την γενική απαισιοδοξία που επικρατεί σε επιχειρήσεις και προσωπικό, αλλά κυρίως το οφείλουμε στους πελάτες μας και στους εαυτούς μας!

Ανανεώσαμε την ιστοσελίδα μας με νέο γραφικό σχεδιασμό, με υπηρεσίες κατανοητές και για τον πιο απλό χρήστη, κατηγοριοποϊήσαμε υπηρεσίες και προϊόντα, δημιουργήσαμε την πρώτη μας φόρμα για εγγραφή στο newsletter και ανοίξαμε προς το κοινό το ONLINE BOOKING για να προγραμματίζει ποιες μέρες και ώρες μπορεί να κλείνει το διαδικτυακό του ραντεβού μαζί μας.

Η καινούρια ιστοσελίδα κατηγοριοποϊήσε όπως αναφέραμε παραπάνω τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της με γνόμωνα την ταχύτερη αναζήτηση.

Στις CYBER ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μπορεί κανείς να αναζητήσει όλες τις υπηρεσίες ethical hacking για την ψηφιακή θωράκιση των επιχείρησεων από επιθέσεις χάκερ, την εκπαίδευση των στελεχών μιας επιχείρησης για αποφυγή κινδύνων πάνω στο κυβερνοέγκλημα αλλά και τις υπηρεσίες μας για συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Στις OSINT ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, μιας και η Audax Cybersecurity πρωτοπορεί στο OSINT στην Ελλάδα, αναφέρουμε τις δύο υπηρεσίες, η πρώτη είναι η “ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΦΗΜΗΣ”.

Η Audax Cybersecurity αντιμετωπίζει περιπτώσεις προσβολών σε διαδικτυακές καμπάνιες και αθέμιτου ανταγωνισμού από οργανωμένες επιθέσεις που σχεδιάστηκαν για να υπονομεύσουν κάποια εταιρεία ή πρόσωπο προσφέροντας ένα πλαίσιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών:

Προάσπιση Εταιρικής Φήμης (Corporate Reputation/Image).
Προάσπιση Φήμης Διασημοτήτων (Celebrity Reputation/Image).
Προάσπιση Φήμης Πολιτικών (Politicians’ Reputation/Image).
Μεσολάβηση και Δραστηριοποίηση εκτός Διαδικτύου (Mediation & Off-line action).
Διαδικτυακή Φήμη (Web Reputation).
Εταιρική Διαδικτυακή Διαχείριση (Online Brand Management)
Διαχείριση Φήμης και Αντίστροφη Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (Reputation Management and Reverse Search Engine Optimization)
Συλλογή Πληροφοριών και Εξόρυξη Δεδομένων (Data Mining and Information Gathering)

Η δεύτερη OSINT υπηρεσία είναι η “ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” όπου εδώ οι ερευνητές μας αναλαμβάνουν την επίλυση υποθέσεων εξαπάτησης (Cyber Fraud investigation) και κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με εταιρικές, οικονομικές, κλοπή ταυτότητας αλλά και απάτες μέσω διαδικτύου.

Οι κυριότερες μορφές διαδικτυακής απάτης που ερευνούμε είναι:

α) Ισπανικό Λόττο

β) «Απάτες 419» ή «Νιγηριανές Απάτες»

γ) Απάτες με πιστωτικές κάρτες

δ) Spamming- Scamming

ε) Phising προσωπικών στοιχείων

στ) Pharming

ζ) Πυραμιδικά Συστήματα Εργασίας

η ) Απάλειψη Χρέους (Debt Elimination)

θ) Ιός ransomware – CryptoWall

ια) Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες (Auctions)

ιβ) Κακόβουλες εισβολές σε δίκτυα (Hacking)

ιγ) Επιθέσεις σε δικτυακούς τόπους

ιδ) Διαδικτυακή πειρατεία

ιε) Botnes

Στην κατηγορία “ΠΡΟΪΟΝΤΑ” κατηγοριοποϊήσαμε τα προϊόντα μας σε SOFTWARE και HARDWARE.

Στα SOFTWARE μπορεί κάποιος να δεί τα εξειδικευμένα εργαλεία που έχουμε δημιουργήσει καθώς η Audax Cybersecurity αναπτύσσει ειδική τεχνολογία για να βοηθήσει τις υπηρεσίες πληροφοριών να ανιχνεύσουν και να αποτρέψουν ένα ευρύ φάσμα τοπικών και παγκόσμιων απειλών.
Τα προϊόντα μας βοηθούν τις κυβερνητικές υπηρεσίες πληροφοριών να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της τρομοκρατίας.

Στην κατηγορία HARDWARE θα βρεί κάποιος το PRIVY Blackphone, το ασφαλέστερο smartphone που κυκλοφορεί στον πλανήτη και το σχεδίασε η SECURE. Στην Ελλάδα όποιος θέλει μπορεί να το προμηθευτεί αποκλεστικά από εμάς.

Για πρώτη φορά από την ίδρυση της εταιρείας το 2012 δημιουργήσαμε NEWSLETTER! Η Audax Cybersecurity πρωταγωνιστεί στην ενημερώση και την προετοιμασία της κοινωνίας για την ένταξη στην ψηφιακή εποχή, ενώ παράλληλα την εξοπλίζει με τα κατάλληλα εφόδια για να ανταπεξέλθει στις προκλίσεις.

Συγκεκριμένα τα email που θα λαμβάνεις θα περιέχουν:

Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της κυβεροασφάλειας.
Εκπαιδευτικά tutorials σε τεχνικές και εργαλεία σχετικά με το Hacking.
Συμβουλές για ασφαλή χρήση πληροφοριακών συστημάτων και ίντερνετ.
Πληροφορίες για διεξαγωγή σεμιναρίων, ομιλιών και άλλων γεγονότων σχετικών με την ασφάλεια πληροπφοριακών συστημάτων.
Τα νέα καινοτόμα προϊόντα και εφαρμογές της Audax Cybersecurity καθώς επίσης και τις δράσεις στις οποίες συμμετέχει.

Πιστεύουμε πώς η καινούρια ιστοσελίδα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορούν οι υπηρεσίες μας να σας βοηθήσουν και να σας δώσουν τη δυνατότητα να γνωρίζετε απο ποιά κενά ασφαλείας κινδυνεύει το δίκτυο σας να δεχτεί επίθεση.

Ο εντοπισμός των ευπαθειών, είναι μόνο η αρχή, καθώς τα θέματα που θα εντοπιστούν απο τους μηχανικούς μας θα φροντίσουμε να τα καλύψουμε.

Ο έλεγχος ασφαλείας των υποδομών σας, έχει σαν σκοπό:
Την καταγραφή των κενών ασφαλείας και των μη αποτελεσματικών διαδικασιών.
Τον έλεγχο (επιφανειακό ή σε βάθος) των συστημάτων ασφαλείας.
Την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των εργαλείων που προστατεύουν την δικτυακή υποδομή σας.

Η Audax Cybersecurity είναι παντού!
Σε όλα τα ΜΜΕ, στις μεγαλύτερες ενημερωτικές ιστοσελίδες, στα καλύτερα συνέδρια πληροφορικής, στη σκηνή και πίσω από αυτή, είμαστε εκεί, δίνοντας στις επιχειρήσεις και το ακροατήριο ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα στη μάχη για πραγματική ασσφάλεια των πληροφοριών.

Εμπιστευτείτε μας την ψηφιακή ασφάλεια της επιχείρησής σας και απαλλαγείτε από περιττά κόστη και άγχη!

Είμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109839367
Email: info@audax.gr

«
»