ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΥΠΑΘΕΙΩΝ

Εμπιστευτείτε μας την ψηφιακή θωράκιση της επιχείρησής σας και θα εντοπίσουμε πραγματικές αδυναμίες στο δίκτυό σας ή στο σύστημα ασφαλείας σας.

 

Αυτό ακριβώς παρέχουμε με τις αξιολογήσεις ευπάθειας (VA) που εκτελούνται από την εταιρεία μας.

Μία επίθεση στο σύστημα σας μπορεί να θέσει την ασφάλεια της επιχείρησής σας σε κίνδυνο και να αξιοποιηθεί εις βάρος σας.

Ωστόσο, οι αξιολογήσεις ευπάθειας που θα πραγματοποιούνται τακτικά από την ομάδα μας και θα δίνουν προτεραιότητα στις τεχνολογικές αδυναμίες των συστημάτων και του δικτύου σας. Στην συνέχεια, η ομάδα μας αναλύει και ελαχιστοποιεί τα τρωτά σημεία πριν κάποιος επιτήδειος τα εκμεταλλευτεί.

Οι ανιχνεύσεις ευπαθειών εντοπίζουν τα τρωτά σημεία στο σύστημά σας χωρίς να τα εκμεταλλεύονται. Έπειτα, ελέγχονται χειροκίνητα για να διασφαλιστεί η εγκυρότητα της αποκατάστασης τους.

Αν και πολλές εταιρείες γι’αυτά τα ζητήματα βασίζονται στο λογισμικό προστασίας, δηλαδή τα antivirus, η ενέργεια τους αυτή δεν είναι σωστή.

Οι τριμηνιαίες αξιολογήσεις ευπάθειας παρέχουν μια δυναμική βάση για μια συνολική στρατηγική ασφάλειας και ένα ζωτικό εργαλείο όταν ανακαλύπτονται νέα τρωτά σημεία. Προστατέψτε τα πολύτιμα δεδομένα και σημαντικά στοιχεία σας με την πιο εμπεριστατωμένη και καλά διερευνημένη ανάλυση στον κλάδο.

Εργαστείτε με την καλύτερη εταιρία ασφάλειας στην Ελλάδα για να θωρακίσετε το σύστημά σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.