Πιστεύετε ότι η ιστοσελίδα σας έχει παραβιαστεί;,Εντοπίζετε ύποπτες κινήσεις στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο;,Εμπιστευτείτε μας!,Ανίχνευση ευπαθειών με άμεση παράδοση αποτελεσμάτων,Εντοπισμός κενών ασφαλείας μέσα σε 24 ώρες,Κρατήστε τους χάκερς μακριά από τα εταιρικά σας δεδομένα,Πιστεύετε ότι η ιστοσελίδα σας έχει παραβιαστεί;,Εντοπίζετε ύποπτες κινήσεις στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο;,Εμπιστευτείτε μας!,Ανίχνευση ευπαθειών με άμεση παράδοση αποτελεσμάτων,Εντοπισμός κενών ασφαλείας μέσα σε 24 ώρες,Κρατήστε τους χάκερς μακριά από τα εταιρικά σας δεδομένα,Πιστεύετε ότι η ιστοσελίδα σας έχει παραβιαστεί;,Εντοπίζετε ύποπτες κινήσεις στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο;,Εμπιστευτείτε μας!,Ανίχνευση ευπαθειών με άμεση παράδοση αποτελεσμάτων,Εντοπισμός κενών ασφαλείας μέσα σε 24 ώρες,Κρατήστε τους χάκερς μακριά από τα εταιρικά σας δεδομένα

Δημιουργήσαμε την γρηγορότερη υπηρεσία ελέγχου ασφάλειας για να προστατέψουμε εσάς και την επιχείρησή σας!

Εμπιστευθείτε τους καλύτερους!

Κασίμης Θεοφάνης – Νο1 Expert στην Ελλάδα

CEO, Team Leader and Cybersecurity Expert

Γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1984 στην Αθήνα ο κ.Κασίμης Θεοφάνης είναι ο πιο δημοφιλής cybersecurity expert αλλά και ο πιο δημοφιλής χάκερ στην Ελλάδα!

Διατηρεί την εταιρία Audax Cybersecurity, η οποία προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες πάνω στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων.

Ο κ.Κασίμης Θεοφάνης και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει είναι σε θέση να διεισδύσουν στην ασφάλεια του κάθε πληροφοριακού συστήματος ανακαλύπτοντας κενά ασφάλειας με σκοπό την επίλυση τους πριν αυτά χρησιμοποιηθούν από κακόβουλους χρήστες!

Μαζί με μια ομάδα ειδικών που έχει στην εταιρία του με την ονομασία Red Team, βοηθά τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς, τους καταναλωτές, τους μαθητές και απλό κόσμο πώς να προστατεύουν τις πληροφορίες τους και τον εαυτό τους από τους κυβερνοεγκληματίες, χρησιμοποιώντας κατανοητό τρόπο και μια πιο φιλική προσέγγιση.

Οι απόψεις, οι ιδέες του αλλά και οι έρευνες σχετικά με τα τρέχοντα γεγονότα γίνοται περιζήτητες και θέματα σχολιασμού και αναλύσεων, οδηγώντας τον σε εμφανίσεις στα μέσα, όπως σε μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης αλλά και σε πανελλαδικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Επίσης, είναι μέλος πολλών οργανισμών πάνω στο ανοικτό λογισμικό, σε εθελοντικές οργανώσεις με αντικείμενο συζήτησης την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων, έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές επιχειρήσεις με δημόσιους φορείς και είναι ομιλητής σε διάφορα τεχνολογικά συνέδρια!

Η Audax Cybersecurity συνεργάζεται με εξωτερικούς συνεργάτες και επιστήμονες του χώρου για την έρευνα και την αντιμετώπιση της κοινωνικής μηχανικής και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της ασφάλειας.

Ανίχνευση ευπαθειών με παράδοση αποτελεσμάτων σε 24ώρες!

Το Vulnerability Assessment (Ανίχνευση Ευπαθειών) που πραγματοποιεί η Audax Cybersecurity εφαρμόζει τη διαδικασία αναγνώρισης και προσδιορισμού των ευπαθειών με στόχο την εύρεση πιθανών κενών ασφάλειας ή αδυναμιών, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν πύλες εισόδου στα πληροφορικά συστήματα της επιχείρησης  και σημεία απώλειας διαβαθμισμένων ή εμπιστευτικών πληροφοριών.

Η μελέτη περιλαμβάνει ως παραδοτέο την πλήρη καταγραφή των ευπαθειών με σκοπό τη δημιουργία μιας ασφαλούς στρατηγικής αντιμετώπισης αυτών.

Περιλαμβάνονται οι παρακάτω εργασίες:
 1. Έλεγχος ιστοσελίδας: ανίχνευση ενεργών επικοινωνιών, πορτών και πρωτοκόλλων.
 2. Σάρωση ιστοσελίδας και ανεύρεση ευπαθειών σε συστήματα, λογισμικό, ενεργές υπηρεσίες και πρωτόκολλα επικοινωνίας καθώς και στην παραμετροποίηση τους.
 3. Έλεγχος web εφαρμογών για ευπάθειες, όπως εκτέλεση κακόβουλων εντολών ή κώδικα, παραβίαση μηχανισμών ελέγχου και αυθεντικοποίησης, υποκλοπή πληροφορίας, ανεπαρκής παραμετροποίηση ασφάλειας, χρήση ευάλωτου λογισμικού.
 
Παραδοτέο Ελέγχου / Αποτελέσματα Αναφοράς: 
Έκθεση αξιολόγησης κινδύνου που θα περιλαμβάνει:
 • Λίστα ευρημάτων αδυναμιών και ευπαθειών σε σειρά κρισιμότητας.
 • Επεξήγηση, ανάλυση του κάθε ευρήματος.
 • Πιθανούς φορείς επίθεσης και διαθεσιμότητα εργαλείων εκμετάλλευσης της κάθε αδυναμίας. 
 • Επιπτώσεις για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες της.  
 • Πιθανούς τρόπους επίλυσης των ευρημάτων.

Ολες οι ανωτέρω μέθοδοι και τεχνικές, εφαρμόζονται από τα εξειδικευμένα στελέχη μας όχι μόνο αξιοποιώντας το πλέον εξελιγμένο εμπορικά διαθέσιμο λογισμικό κορυφαίων οίκων και τις πιο πρόσφατες εκδόσεις γνωστών και λιγότερο γνωστών attack toolkits αλλά αξιοποιώντας κυρίως εργαλεία που αναπτύσσονται από το τμήμα Ερευνας και Ανάπτυξης της Audax Cybersecurity με σκοπό τον εντοπισμό και την αποτελεσματική αντιμετώπιση ακόμα και άγνωστων μέχρι σήμερα κινδύνων ( 0day attacks).

Vuln_Assessment_24h

249€/

 • Απεριόριστα URLs
 • OWASP Top Vulnerabilities
 • SQL injection
 • Cross-site Scripting and others
 • Insecure Authentication and Cookies
 • Σε 24ώρες παράδοση αποτελεσμάτων
 • Συμβουλές Αποκατάστασης
 • Ευέλικτη Ώρα του Ελέγχου Ασφάλειας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”.

Αφού μας σταλθούν τα στοιχεία της ιστοσελίδας σας για τον έλεγχο ασφάλειας, προχωρήστε στην αγορά για το Vuln_Assessment_24H πατώντας το παρακάτω κουμπί “ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ”!

Σε 24ώρες από την ώρα πληρωμής θα έχετε τα αποτελέσματα του ελέγχου και συμβουλές αποκατάσταση της ιστοσελίδας σας.

Σας ευχαριστούμε!