Η www.audax.gr διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ως σκοπό την πώληση υπηρεσιών σχετικών με την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Η αποδοχή των όρων που αναφέρονται παρακάτω καθιστούν υπεύθυνο τον αγοραστή ως προς την ανάγνωση και την κατανόηση της συμφωνίας που αποδέχεται. Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή συμπληρωματική πληροφορία για τους όρους αποστολής, πληρωμών και εγγύησης η www.audax.gr δεν φέρει καμία ευθύνη εκτός εάν υπάρξει γραπτή ερώτηση από τον αγοραστή.

Οι τιμές των υπηρεσιών ση www.audax.gr βρίσκονται κοντά σε κάθε προιόν και σε ευανάγνωστη θέση. Εαν και εφόσον η επιχείρηση κρίνει απαραίτητο, οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει την υπηρεσία στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα κι αν τροποποιηθεί η τιμή της υπηρεσίας σε μέλλοντα χρόνο. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς την τιμή της υπηρεσίας η www.audax.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή και διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.

Δικαίωμα παραγγελίας έχουν ενήλικα άτομα. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που δόθηκαν δεν είναι αληθή η www.audax.gr δε φέρει καμία ευθύνη. Η παραγγελία ισχύει αφότου συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας της www.audax.gr. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει απαραιτήτως ο καταναλωτής να διαβάσει, να κατανοήσει και να αποδεχθεί τους όρους χρήσης. Μερική ή/και ολική ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα η www.audax.gr με αποστολή email στο info@audax.gr.

Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) η www.audax.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης της υπηρεσίας. Η επιχείρηση www.audax.gr απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη.

Αν δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος πληρωμής, τότε αυτόματα εννοείται η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Οι τρόποι πληρωμών είναι οι εξής:

α) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
β) Online εξόφληση μέσω της www.audax.gr

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.audax.gr, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας.

Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Διεύθυνση
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτούνται ακόμη:

  • ΑΦΜ
  • ΔΟΥ
  • Επωνυμία
  • Επαγγελαματική Δραστηριότητα

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.audax.gr δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των υπηρεσιών που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Στο site περιλαμβάνονται υλικό, trademarks, service marks, trade dress και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην audax.gr και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της audax.gr. και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Ο καταναλωτής έχει προθεσμία δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει, αν έχει κάνει αγορές εξ αποστάσεως, χωρίς να αναφέρει τούς λόγους. Ο προμηθευτής, από την πλευρά τον, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποίαν ενημερώθηκε από τον καταναλωτή ότι αυτός υπαναχωρεί. Αν ο προμηθευτής δεν έχει ενημερώσει τον καταναλωτή για το δικαίωμα υπαναχώρησης, τότε η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 12 μήνες μετά την κανονική προθεσμία των δεκατεσσάρων ημερών.

Ασφάλεια Συναλλαγών

  • Η Επιχείρηση αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.