Φίλες και φίλοι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πώς σήμερα φτάσαμε τις 1.000 εγγραφές για το σεμινάριο και απομένουν ακόμη δύο μέρες εγγραφών. Εχθές σας ενημερώσαμε πώς εξαιτίας του μεγάλου όγκου αιτήσεων που πραγματοποιήθηκαν από τους ενδιαφερόμενους για το ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο Ethical-Hacking οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται με την αποστολή email. Το email θα στέλνεται στο info@audax.gr και θα περιέχει το ονοματεπώνυμο σας καθώς και ένα email επικοινωνίας. Εάν έχετε κάνει ήδη την εγγραφή σας δεν απαιτείται να ξαναστείλετε τα στοιχεία σας. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι την Πέμπτη 15/04/2021 στις 17:00.

Παρακαλούμε πολύ οι συμμετέχοντες να αναγράφουν τα αληθινά τους στοιχεία για να μπορέσουν να λάβουν στο τέλος του σεμιναρίου την βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και ένα υπαρκτό email ώστε να σας αποσταλλεί την Παρασκευή η ύλη και το invitation link μαζί με τον κωδικό για να εισέλθουν στο σεμινάριο μέσω του ZOOM.

Στο σεμινάριο θα μάθετε να αξιοποιείτε εργαλεία που χρησιμοποιούν οι ερευνητές ασφάλειας (Ethical Hackers) αλλά και τον τρόπο που λειτουργούν οι χάκερς ώστε να είστε σε θέση να αναπτύξετε μια αποτελεσματική και εταιρική πολιτική ασφάλειας.

Οι ενότητες του σεμιναρίου είναι:

Δημιουργία Εικονικής Μηχανής για το Kali Linux
Δημιουργία Εικονικής Μηχανής για το Parrot Security
Πώς κάνουμε αναβαθμίσεις στις διανομές
Ποια είναι τα δέκα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ένας ερευνητής ασφάλειας μόλις εγκαταστήσει το Kali Linux
Aνάλυση του εργαλείου Nmap
Ανάλυση του εργαλείου Wireshark
Ανάλυση του εργαλείου Social Engineering Toolkit
Live επιθέσεις Man in The Middle Attack και Phising
Τεχνική επίθεσης (ΕΚΠΛΗΞΗ)

Οι μέρες και ώρες του σεμιναρίου είναι :

Σάββατο 17/04/2021 – Ώρα έναρξης : 09:00 Ώρα Λήξης 17:00 (Με ενδιάμεσα διαλλείματα)

Κυριακή 18/04/2021 – Ώρα έναρξης : 09:00 Ώρα Λήξης 17:00 (Με ενδιάμεσα διαλλείματα)

Οι εγγραφές λήγουν την Πέμπτη 15/04/2021 στις 17:00 ακριβώς! Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης!

Την Παρασκευή 16/04/2021 στα emails που θα έχετε δηλώσει για το σεμινάριο θα σας σταλθεί το invite link και ο κωδικός για να εισέλθετε στο σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Παρακαλούμε πολύ να την έχετε εγκατεστημένη στους υπολογιστές σας.

Επίσης, καλό θα ήταν να έχετε κατεβάσει τις διανομές Kali Linux και Parrot Security νωρίτερα από την έναρξη του σεμιναρίου για να μην χάσουμε χρόνο από το σεμινάριο!

Σας ευχόμαστε να το ευχαριστηθείτε και Happy Hacking….