Η Audax Cybersecurity στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής προσφοράς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ του Ομίλου ΣΚΑΙ δημιουργώντας την ψηφιακή πλατφόρμα αναζήτησης των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, την Κινέτα, την Ραφήνα και τον Νέο Βουτζά.

Ήδη η Audax Cybersecurity από την πρώτη στιγμή θέλησε να συμβάλλει στο δύσκολο έργο αναζήτησης των συνανθρώπων μας και δημιούργησε την ψηφιακή πλατφόρμα αναζήτησης αγνοουμένων με την ονομασία, Missing People, συγκεντρώνοντας από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν χαθεί στις πυρόπληκτες περιοχές.

Τι είναι το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ:

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον. Αναλυτικότερα δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, υποτροφιών για παιδία που θέλουν να σπουδάσουν και δεν μπορούν λόγω οικονομικών δυσκολιών, διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών καθώς και δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος όπως δενδροφυτεύσεις, ποτίσματα και καθαρισμοί συνθέτουν το σκοπό της πρωτοβουλίας αυτής θέτοντας ώς στόχο την άμεση ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Το πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε» έχει βραβευτεί με τιμητική διάκριση από την ένωση «Μαζί για το παιδί» για την υποστήριξη των σκοπών της ένωσης, από το AHEPA με τιμητική διάκριση για την κοινωνική δράση ενώ το 2013 απέσπασε το βραβείο «European CSR Award» στο πλαίσιο των «Ευρωπαϊκών Bραβείων Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης».

Στόχος του «Όλοι μαζί μπορούμε» είναι να συνεχίσει την προσπάθεια για κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη και να ενδυναμώσει το πνεύμα ομαδικότητας ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια.