Η πλατφόρμα Secure My Home είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όλες τις οικίες ικανό να εντοπίζει και να αποτρέπτει διαδικτυακές απειλές, να παρακολουθεί την ακεραιότητα των αρχείων, να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, να σας προστατεύει κατά την διάρκεια που σερφάρετε στο Διαδίκτυο, να αποφεύγετε επίκινδυνα links ή κάποιο phishing που θα μπορούσε να σας βλάψει και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο. Η πλατφόρμα λειτουργεί ως υπηρεσία 24Χ7Χ365!

Σε μία επίθεση χάκινγκ, τους χάκερ δεν τους ενδιαφέρει αν πρόκειται για οικία ή για επιχείρηση. Εντοπίζουν κενά ασφαλείας  με σκοπό να εισέλθουν στο δίκτυο σας και να σας κλέψουν προσωπικά δεδομένα που θα μπορούσαν να τα πουλήσουν και να επωφεληθούν οικονομικά από αυτά, είτε να σας εκβιάσουν με σκοπό να τους δώσετε εσείς χρήματα, όπως να τα δημοσιεύσουν ή να σας τα κλειδώσουν – κρυπτογραφήσουν για να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να συλλέξουν σε ποιες ιστοσελίδες πλοηγείστε για να κλέψουν κωδικούς ασφαλείας.

Αυτό έρχεται να λύσει η πλατφόρμα μας για όλους τους ιδιώτες που θέλουν να έχουν πλήρη ψηφιακή ασφάλεια και στις οικίες τους.

SECURE MY HOME: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Η Πλατφόρμα Secure My Home Προστατεύει Όλες Τις Συσκευές σας!

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ & TABLETS
SMART ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΛΑΠΤΟΠ
ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ
ΡΟΥΤΕΡΣ
ΓΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)
SWITCHES
Secure My Home - Κλειδώστε τους χάκερς έξω από τις οικίες σας

Περιγραφή Υπηρεσίας

Η υπηρεσία "Secure My Home" προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία και ασφάλεια για ιδιώτες στον ψηφιακό κόσμο. Με την χρήση προηγμένων τεχνολογιών και εξειδικευμένων επαγγελματιών, εξασφαλίζουμε την προστασία των προσωπικών και οικονομικών δεδομένων των πελατών μας από ποικίλους κινδύνους στον ψηφιακό χώρο.

Υπηρεσίες που προσφέρουμε:

* Προστασία από κακόβουλο λογισμικό (malware): Εγκαθιστούμε προηγμένο λογισμικό ανίχνευσης και εξουδετέρωσης κακόβουλου λογισμικού για την αποτροπή μολύνσεων στους υπολογιστές και τις συσκευές των πελατών.

* Ασφάλεια δικτύου και Wi-Fi: Εξασφαλίζουμε το δίκτυο και το Wi-Fi των πελατών από εξωτερικές επιθέσεις και εξαντλητικά σενάρια επίθεσης (DDoS).

* Συμβουλές για την ασφάλεια των κωδικών: Παρέχουμε οδηγίες για την δημιουργία και διαχείριση ασφαλών κωδικών για τις online υπηρεσίες των πελατών.

* Ενημερώσεις και παρακολούθηση: Συνεχής ενημέρωση και παρακολούθηση των συστημάτων για την ανίχνευση και αντιμετώπιση τυχόν ασφαλειακών προβλημάτων.

* Εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση: Παρέχουμε εκπαίδευση στους πελάτες μας για τις βασικές αρχές κυβερνοασφάλειας και ευαισθητοποιούμε τους χρήστες σχετικά με τους κινδύνους που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια των πελατών μας, προστατεύοντας την ψηφιακή τους ζωή και παρέχοντας τις καλύτερες λύσεις για τον κυβερνοχώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με την υπηρεσια Secure My Home και θα σας καθοδηγήσουμε στην καλύτερη δυνατή λύση!