Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η Fosscomm στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και η Audax Cybersecurity ήταν εκεί με τον CEO της, κ.Κασίμη Θεοφάνη, παρουσιάζοντας ένα open source εργαλείο, το Dradis Framework.

Το Dradis Project είναι μια πλατφόρμα open source και χρησιμοποιείται από ερευνητές ασφάλειας & τμήματα ΙΤ για την υποβολή εκθέσεων & αναφορών & παρέχει μια κεντρική αποθήκη πληροφοριών για να παρακολουθούμε τι έχει γίνει μέχρι στιγμής αλλά και μεταγενέστερα.

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε την μπροσούρα της παρουσίασης: http://www.audax.gr/pdfs/Dradis.pdf

Στις 16 -17 Απριλίου 2016 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πειραιά διοργανώθηκε η FOSSCOMM 2016, το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανοιχτού λογισμικού και τεχνολογιών στη Ελλάδα.

H Fosscomm οργανώνεται από τις Ελληνικές κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο, και συμμετέχουν σε αυτή κοινότητες, προγραμματιστές και εταιρείες που ασχολούνται με τις Ανοιχτές Τεχνολογίες. Στη Fosscomm συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 500 σύνεδροι. Μέχρι τώρα έχουν διοργανωθεί συνολικά 8 συνέδρια Fosscomm ξεκινώντας από το 2008 σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σέρρες, Αθήνα, Λαμία και Αθήνα αντίστοιχα.

Φέτος η Software Libre Society (Η κοινότητα ελεύθερου λογισμικού του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς) καθώς και ομάδα εθελοντών θα διοργανώσουν την FOSSCOM 2016 . Η ομάδα προετοιμασίας της 9ης FOSSCOMM ανακοινώνει ανοικτό κάλεσμα στις κοινότητες αλλά και στους φίλους του ΕΛ/ΛΑΚ, για προτάσεις, ομιλίες, workshops, αλλά και συμμετοχή στην οργάνωση του Συνεδρίου. Σύντομα θα είναι διαθέσιμος ο επίσημος ιστότοπος της FOSSCOMM 2016. Ως τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική επιτροπή στο email fosscomm@students.cs.unipi.gr.