Αποκρυπτογράφηση Ransomware

Η Audax Cybersecurity λόγω της πολύχρονης εμπειρίας της στην αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων μπορεί να αναλάβει και να διαχειριστεί περιστατικά όπως τα Ransomwares.

Διαθέτουμε μια ομάδα αναλυτών με υψηλή τεχνική κατάρτιση και μπορούμε να διεξάγουμε τις απαραίτητες τεχνικές αντίστροφης μηχανικής προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουμε τα αρχεία σας.

Επίσης, διαθέτουμε την υπηρεσία Cyber Radar η οποία λειτουργει 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο και παρέχει πλήρη προστασία σε πραγματικό χρόνο, εξουδετερώνοντας και τέτοιες απειλές όπως το ransomware.

Είμαστε κοντά σας να συζητήσουμε εκτενώς το πλάνο αντιμετώπισης για τα ransomwares και να επιλέξουμε το ιδανικότερο και καλύτερο πλάνο για την θωράκιση της επιχείρησης σας.

Υπηρεσίες Ransomware Incident Response

Η Audax Cybersecurity συμβουλεύει τους απατηθέντες να μην προβαίνουν σε αποπληρωμή λύτρων γιατί ενδέχεται να μην παραλάβουν το κλειδί της αποκρυπτογραφήσης απο τους χάκερς.

Συνεπώς θα πρέπει να προυπάρχει μια μελέτη των δεδομένων απο την εταιρεία μας ώστε να σας παρέχουμε εναλλακτικές προτάσεις για την ανάκτηση των αρχείων.

Η διαδικασία που ακολουθούμε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η εξής :

Ερευνούμε τα υπολογιστικά σας συστήματα για να μάθουμε στοιχεία της επίθεσης και ποιά αρχεία εχουν κλειδωθεί,

Ταυτοποιούμε τον τύπο του Ransomware και έπειτα μέσω των Decryptors αναζητάμε εκεί λύση.

Ξεκινάει η διαδικασία αποκρυπτογράφησης των αρχείων.

Σε όλη την διαδικασία που περιγράφουμε παραπάνω και σε ότι ακολουθήσει είμαστε μαζί σας σε διαρκή επικοινωνία ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε λάθος στην εκτέλεση των απαιτούμενων ενεργειών.

Για ό,τι κάνουμε σε τεχνικό επίπεδο σας ενημερώνουμε και με τα αντίστοιχα report.

Διαθέτουμε υπηρεσίες που μπορούν να σας παρέχουν πλήρη προστασία σε οποιαδήποτε απειλή, αποτρέποντας άμεσα και σε πραγματικό χρόνο τους εισβολείς. Οπότε δεν θα ξαναέχετε παρόμοια δυσάρεστη εμπειρία γιατι εγγυώμαστε εμείς για την ομαλή λειτουργία των υπολογιστών σας.

Οι αναλυτές μας εργάζονται σε καθημερινή βάση, σε τρείς βάρδιες όλο τον χρόνο και είναι σε ετοιμότητα να αποτρέψουν οποιαδήποτε απόπειρα εισβολής ή απειλής.

Συνεπώς με το Cyber Radar η επιχείρηση σας βρίσκεται σε ενα ασφαλές και προστατευόμενο περιβάλλον όπου διασφαλίζουμε απόλυτα την εύρυθμη λειτουργία της.

Μετά σας προτείνουμε τις εξής υπηρεσίες :

1. Penetration Test
2. Cyber Radar

Κόστος εργασιών (Υπηρεσία Άμεσης Αντιμέτωπισης Συμβάντων).
Ο χρόνος των εργασιών κυμαίνεται συνήθως απο 7 εως 15 ημέρες ανάλογα βέβαια και με την φύση του συμβάντος.

Συνοψίζοντας η Audax Cybersecurity σας παρέχει :

  • Τεχνική εξυπηρέτηση απο εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας.
  • Αποκρυπτογράφηση αρχείων.
  • Δήλωση για την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.
  • Αναφορά για ασφαλιστική εταιρεία.
  • Πλάνο μελλοντικής προστασίας της εταιρείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας και θα σας καθοδηγήσουμε στην καλύτερη λύση!