Η Audax Cybersecurity ανακοινώνει την συνεργασία της με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας για την επανενίσχυση των ελληνο ιταλικών εμπορικών συνεργασιών που πάντα είναι και θα παραμείνουν δυνατές.

Το ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με έδρα την Αθήνα ιδρύθηκε το 1952 και αποτελεί το συνδετικό κρίκο της Ελλάδας και της Ιταλίας για την ανάπτυξη και την προώθηση των διμερών οικονομικών και εμπορικών συνεργασιών.

Μέλος της ένωσης ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ( ASSOCAMERESTERO ) που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο και επίσημα αναγνωρισμένο από το Ιταλικό και Ελληνικό κράτος συνδράμει και στηρίζει τις Ελληνο-Ιταλικές εμπορικές συναλλαγές μέσα από την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στα μέλη του.

Αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για τις ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ιταλική αγορά ή στοχεύουν στην εξαγωγή των προϊόντων τους σε αυτή. Ως όργανο εκπροσώπησης των επιχειρηματικών συμφερόντων των δύο χωρών προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη του αξιόπιστες και χρήσιμες υπηρεσίες για τη συνεργασία τους με την ιταλική αγορά καθώς για την προβολή και τη δικτύωσή τους.

Ο ρόλος του Επιμελητηρίου είναι να βοηθήσει τα μέλη του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία παρέχοντας έναν αριθμό άμεσων και ειδικά σχεδιασμένων υπηρεσιών που θα βοηθήσουν στην αποτελεσματική λειτουργία των επιχειρήσεων Μελών του.

Η ιδιότητα του μέλους είναι διαθέσιμη σε εταιρείες και ιδιώτες στην Ελλάδα και στην Ιταλία , που ασχολούνται με ή που ενδιαφέρονται για την προώθηση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών , και που υποστηρίζουν τους στόχους του Επιμελητηρίου.

Η συνεργασία με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο προσφέρει ένα πλήθος παροχών και αυτά είναι:

-Δωρεάν εισόδο σας σε ιταλικές εκθέσεις που σας ενδιαφέρουν και ενημέρωση για όλες τις ιταλικές εκθέσεις.

-Ενημέρωση και πρόσκληση σε b2b επιχειρηματικές συναντήσεις με ιταλικές εταιρείες που θα έχουν ενδιαφέρον συνεργασίας με την  Ελληνική αγορά .

-Προσφορές και ζητήσεις από την Ιταλική αγορά.

-Μεταφραστικές υπηρεσίες σε μειωμένες τιμές.

-Προβολή της εταιρείας σας μέσα από το νέο webportal www.italia.gr

-Παρουσίαση της εταιρείας σας στo νέο μας newsletter και στη σελίδα μας στο facebook.

-Ειδική προσφορά για αξιόπιστη επιχειρηματική πληροφόρηση (ακάλυπτες επιταγές,δυσμενή στοιχεία,καταστατικό και ιδρυτική πράξη  εταιρείας) για τις ιταλικές εταιρείες που πρόκειται να συνεργαστείτε.

-Προώθηση του MADE IN ITALY στην ελληνική αγορά και του MADE IN GREECE στην ιταλική  με σειρά εκδηλώσεων και δράσεων.

Για επικοινωνία με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα, https://italia.gr