Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Audax Cybersecurity... Κλείστε Ραντεβού! Αποστολή μας: Να σας προστατεύουμε από επιθέσεις χάκινγκ σε πραγματικό χρόνο....
Theofanis Kasimis - Founder & CEO Audax Cybersecurity

ΚΑΣΙΜΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ - FOUNDER & CYBERSECURITY EXPERT

Γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1984 στην Αθήνα, ο κ. Κασίμης Θεοφάνης ήταν ο πιο δημοφιλής χάκερ στην Ελλάδα. Σήμερα, είναι ο πιο δημοφιλής Cybersecurity Expert στην Ελλάδα!

Το πάθος του για την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων τον οδήγησε να ιδρύσει την εταιρία Audax Cybersecurity, η οποία προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας για όλους!

Ο κ. Κασίμης Θεοφάνης και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει είναι σε θέση να θωρακίσουν κάθε επιχείρηση και ιδιώτη αποτρέποντας κάθε κακόβουλη ενέργεια!

Μαζί με τις ομάδες ειδικών που έχει στην εταιρία του βοηθά γονείς, μαθητές και απλό κόσμο πώς να προστατεύουν τις πληροφορίες τους και τον εαυτό τους από τους κυβερνοεγκληματίες, χρησιμοποιώντας κατανοητό τρόπο και μια πιο φιλική προσέγγιση.

Οι απόψεις, οι ιδέες του αλλά και οι έρευνες σχετικά με τα τρέχοντα γεγονότα γίνοται περιζήτητες και θέματα σχολιασμού και αναλύσεων, οδηγώντας τον σε εμφανίσεις στα μέσα, όπως σε μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης αλλά και σε πανελλαδικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ο κ. Κασίμης Θεοφάνης κυκλοφόρησε και το πρώτο του ελληνικό βιβλίο με τίτλο “Ethical Hacking – Η Κρυφή Γνώση” το οποίο ξεπέρασε τα 4.000 αντίτυπα!

Επίσης, είναι μέλος πολλών οργανισμών πάνω στο ανοικτό λογισμικό, σε εθελοντικές οργανώσεις με αντικείμενο συζήτησης την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και είναι ομιλητής σε διάφορα τεχνολογικά συνέδρια! 

CYBER RADAR (UNIFIED XDR & SIEM PLATFORM)

Η πλατφόρμα Cyber Radar είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς ικανό να εντοπίζει και να αποτρέπτει διαδικτυακές απειλές, να παρακολουθεί την ακεραιότητα των αρχείων και να δίνει το πλεονέκτημα της άμεσης απόκρισης των συμβάντων στους αναλυτές σε πραγματικό χρόνο.

Η πλατφόρμα λειτουργεί ως υπηρεσία 24Χ7!

Cyber Radar addresses the need for continuous monitoring and immediate response to advanced threats. It focuses on providing accurate intelligence, and the information it collects assists security analysts in detecting, investigating, and responding to threats and attack campaigns across multiple fronts.

Furthermore, it detects covert exploitation processes to evade traditional antivirus systems. Additionally, it provides active and immediate response capabilities that can be utilized to block a network attack, terminate a malicious process, or quarantine an infected file or terminal compromised by malware such as ransomware.

Cyber Radar collaborates with its own Threat Intelligence platform, which provides it with data sources of globally recorded threats in real-time, enabling it to stop attacks that may aim to harm you.

"Η προστασία των δεδομένων είναι περισσότερο από υποχρέωση, είναι υπόσχεση προς την εμπιστοσύνη των πελατών σας"

SECURE MY HOME - ΨΗΦΙΑΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΟΙΚΙΩΝ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η πλατφόρμα Secure My Home είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όλες τις οικίες ικανό να εντοπίζει και να αποτρέπτει διαδικτυακές απειλές, να παρακολουθεί την ακεραιότητα των αρχείων, να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, να σας προστατεύει κατά την διάρκεια που σερφάρετε στο Διαδίκτυο, να αποφεύγετε επίκινδυνα links ή κάποιο phishing που θα μπορούσε να σας βλάψει και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο.

Η πλατφόρμα λειτουργεί ως υπηρεσία 24Χ7Χ365!

Σε μία επίθεση χάκινγκ, τους χάκερ δεν τους ενδιαφέρει αν πρόκειται για οικία ή για επιχείρηση. Εντοπίζουν κενά ασφαλείας με σκοπό να εισέλθουν στο δίκτυο σας και να σας κλέψουν προσωπικά δεδομένα που θα μπορούσαν να τα πουλήσουν και να επωφεληθούν οικονομικά από αυτά, είτε να σας εκβιάσουν με σκοπό να τους δώσετε εσείς χρήματα, όπως να τα δημοσιεύσουν ή να σας τα κλειδώσουν – κρυπτογραφήσουν για να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να συλλέξουν σε ποιες ιστοσελίδες πλοηγείστε για να κλέψουν κωδικούς ασφαλείας.

Αυτό έρχεται να λύσει η πλατφόρμα μας για όλους τους ιδιώτες που θέλουν να έχουν πλήρη ψηφιακή ασφάλεια και στις οικίες τους.

Secure My Home - Κλειδώστε τους χάκερς έξω από τις οικίες σας

CANYOUPHISHME - TRAINING PLATFORM FOR BUSINESS EXECUTIVES AGAINST CYBER ATTACKS

H πρώτη ελληνική πλατφόρμα εκπαίδευσης στελεχών, CAN YOU PHISH ME, όπου στόχος της είναι η εκπαίδευση του προσωπικού μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού η οποία υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων ασφαλείας.

Characteristics of the Platform:

Basic Tests

We provide basic testing to assess the percentage of your users-employees who are susceptible to falling victim to phishing, and this is achieved through simulating phishing attacks, also known as social engineering.

 

"We phish" your employees for a good cause.

Πλήρως αυτοματοποιημένες προσομοιώσεις phishing, με χιλιάδες templates πολλαπλών χρήσεων και πολλά themes της phishing κοινότητας.

 

Customized Attachments

The customized Phishing Templates we have can include simulated attachments in the following formats: Word, Excel, PowerPoint, and PDF (as well as zipped versions of files).

 

Results and reports are provided on a weekly basis.

Reports provide information on the level of training of employees and display statistical data and charts for both security awareness and phishing.

"THE FIRST GREEK BOOK ON ETHICAL HACKING IS A REALITY !"

Το βιβλίο έχει γραφτεί και επιμεληθεί αποκλειστικά ο κ.Κασίμης Θεοφάνης, CEO της Audax Cybersecurity και πρώην χάκερ, και καλύπτει όλα τα στάδια που θα πρέπει να μάθει κάποιος ξεκινώντας την διαδρομή του στο Ethical Hacking.

The curriculum includes:

Introduction to Ethical Hacking

Linux Basics - Introduction to Linux

Information Gathering Techniques

Port Scanning Techniques

Vulnerability Assessment

Network Sniffing

Remote Exploitation

Client Side Exploitation

Post Exploitation

Windows Exploit

Wireless Hacking

Web Hacking

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter και μείνετε ενημερωμένοι σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια στο διαδίκτυο!