Κασίμης Θεοφάνης, Founder & White Hat Hacker

Kasimis Theofanis

Founder & White Hat Hacker

Γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1984 στην Αθήνα, ο κ.Κασίμης Θεοφάνης ήταν ο πιο δημοφιλής χάκερ στην Ελλάδα. Σήμερα, είναι ο πιο δημοφιλής Cybersecurity Expert στην Ελλάδα!

Το πάθος του για την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων τον οδήγησε να ιδρύσει την εταιρία Audax Cybersecurity, η οποία προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας. Για Όλους!

Ο κ.Κασίμης Θεοφάνης και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει είναι σε θέση να θωρακίσουν κάθε επιχείρηση, οργανισμό και οικίες αποτρέποντας κάθε κακόβουλη ενέργεια!

Μαζί με τις ομάδες ειδικών που έχει στην εταιρία του βοηθά γονείς, μαθητές και απλό κόσμο πώς να προστατεύουν τις πληροφορίες τους και τον εαυτό τους από τους κυβερνοεγκληματίες, χρησιμοποιώντας κατανοητό τρόπο και μια πιο φιλική προσέγγιση.

Οι απόψεις, οι ιδέες του αλλά και οι έρευνες σχετικά με τα τρέχοντα γεγονότα γίνοται περιζήτητες και θέματα σχολιασμού και αναλύσεων, οδηγώντας τον σε εμφανίσεις στα μέσα, όπως σε μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης αλλά και σε πανελλαδικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ο κ.Κασίμης Θεοφάνης κυκλοφόρησε και το πρώτο του ελληνικό βιβλίο με τίτλο “Hacking – Η Κρυφή Γνώση” το οποίο ξεπέρασε τα 4.000 αντίτυπα!

Ηe is a member of various organizations related to open-source software and volunteer organizations focusing on information security. He has participated in online initiatives with public entities and is a speaker at various technology conferences. 

CERTIFICATES OF PARTICIPATION

FOSSCOMM 2016

INFOCOM SECURITY 2015

INFOCOM SECURITY 2014

INTERVIEWS - MEDIA

SESSIONS - EVENTS

INTERVIEWS - MEDIA

SESSIONS - EVENTS

CEO BLOG

SELECTED ARTICLES